Malin & Anders

Malin Thell Bengtsson

Malin jobbar som hormonterapeut och har framförallt kvinnans hälsa och egenmakten över den som fokus.

— När man pratar om hormoner pratar man om kommunikation. Ingenting i våra eminenta kroppar sker av en slump, allt sker av en orsak, och vad som är just din orsak är ofta nyckeln till din lösning.

Därför kan vi inte behandla alla kvinnor efter samma mall, alla behöver en individanpassad lösning som är för just dom. Med ett holistiskt synsätt behandlas därför varje kvinna som den unika människa hon är.

Malin är också sedan sent 90-tal utbildad massageterapeut, och har jobbat aktivt med att förebygga och behandla allt från idrottsskador till diverse blockeringar av i flöden i kroppen.

Hon har således i över 25 år arbetat med att främja kvinnohälsa. Med slagord som "Makten och förståelsen för sin egen kropp måste få ligga hos den det berör nämligen kvinnan själv" är hennes dröm och förhoppning att alla kvinnor ska ha rätt att förstå sin egen biologi.

Anders Lönedal

Anders är specialist inom Biofeedback, tillämpad psykofysiologi, biologiskt korrekt andningsbeteende och lymf- och glymfsystemet.

— Andningsbeteendets betydelse för hälsa, välmående, cirkulation och till och med tarmperistaltik skall inte underskattas!

Stress är inte farligt, utan våra instinktiva överlevnadssystem hade vi inte överlevt. Det är bristen på återhämtning som är det som skadar och bryter ner. Ett biologiskt korrekt andningsbeteende är en av nycklarna, det bästa av allt är att det går att lära sig.

Inom tillämpad psykofysiologi ser vi klienten som en en kompetent resurs i sitt eget förbättrande. Som specialist kan jag analysera och tala om - När- Var och Hur de individanpassade övningarna skall ske och göras. Just göras är upp till klienten. Egenansvar helt enkelt.

Anders är utbildad i tillämpad psykofysiologi av professor Bo von Scheele, medinstiftare till den psykofysiologiska institutionen på Karolinska institutet. Anders, som tidigare hade världen som sitt arbetsfält inom fordonsindustrin, lämnade den vägen år 2000. Då kom han kontakt med professor von Scheele och har sedan dess arbetat med klienter och föreläsningar. Han medverkar också i ett stort antal poddar om hälsa och lymfsystem.

SKILLS before PILLS!